ECHIPA NOASTRA

businessman-portrait[1]

NEGRILA FELICIA
ADMINISTRATOR
Tel: 0243.266.655

facebook_1500897586453

MORARU VALENTIN
DIRECTOR MARKETING
Tel: 0729.607.690

businessman-portrait[1]

GEANTA CARMEN
DEPARTAMENT FINANCIAR-CONTABIL
Tel: 0733.950.841

VIZIUNEA NOASTRA

SC MIRO IMPEX S.R.L. este o companie cu capital 100% romanesc, care va pune la dispozitie o gama diversificata de echipamente de lucru si protectia muncii.

Managementul societatii va garanteaza o abordare extrem de serioasa a cerintelor dumneavoastra, dar mai ales certitudinea ca veti beneficia de ultimele inovatii in materie de protectia muncii – noutati care sunt implementate in timp real in fluxul de productie al companiei.

Siguranta si protectia trebuie sa faca parte comuna cu munca ta, iar folosirea echipamentelor de protectie si-a dovedit de nenumarate ori eficienta in salvarea multor vieti.

Firma noastra va ofera urmatoarele categorii de echipament de protectie:

INCALTAMINTE
IMBRACAMINTE
MANUSI
CASTI DE PROTECTIE
OCHELARI
PROTECTIE AUDITIVA
PROTECTIE RESPIRATORIE
LUCRU LA INALTIME
ARTICOLE TEHNICE
CURATENIE SI IGIENA

Produsele propuse de noi, de la articole de imbracaminte si incaltaminte pana la uniforme pentru pompieri sau paza, sunt controlate cu mare atentie si raspund standardelor de protectie in vigoare.

Deschisi fata de cerintele clientilor nostri, firma noastra nu se limiteaza doar la articolele prezentate, eventualele noi cerinte fiind asimilate si integrate rapid in oferta mereu actualizata a societatii.